ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Εξέλιξη" VS Ανέλιξης;


Εξέλιξη του σαρκίου ή ανέλιξη της συνειδητότητας ;;;

Σήμερα ο άνθρωπος και ο πλανήτης στον οποίο ζει και βιώνει έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. 
Προβλήματα τα οποία προήλθαν από κακή διαχείριση ξεκινώντας από τις διοικήσεις των κυβερνήσεων και φτάνοντας εως τους παγκόσμιους θεσμούς που υποτίθεται δημιουργήθηκαν για το δίκαιο και την ευδαιμονία των ανθρώπων.
Πλέον τα προβλήματα πήραν παγκόσμιες διαστάσεις και όλες οι χώρες έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες κρίσεις όπως την οικονομική, την επισιτιστική, την ενεργειακή καθώς και το τεράστιο αγκάθι της υγείας και μάλιστα την τεράστια απειλή που αφορά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και την χρήση πυρηνικών.

Καθημερινά ακούμε στις ειδήσεις από τα ΜΜΕ για συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ αυτών των παγκόσμιων θεσμών και την επίλυση αυτών των προβλημάτων όπου μας τα παρουσιάζουν τόσο δύσκολα και ότι θα χρειαστεί ο άνθρωπος και πάλι να επωμιστεί το βάρος.

Όμως αν οι άνθρωποι δουν προσεχτικά το τι συμβαίνει πραγματικά γύρω τους και στη ζωή τους το πρώτο πράγμα που θα αντιληφθούν είναι ότι όλοι οι θεσμοί που διοικούν δεν έχουν καμία σχέση με την ευδαιμονία του και την ανέλιξή του, έχουν να κάνουν με μια παγκόσμια συμμορία η οποία θέλει να κυριαρχήσει πάνω στο ανθρώπινο γένος.

Αν λάβουμε υπ' όψιν ότι ,
1) πως γίνεται σήμερα ο άνθρωπος να έχει οικονομική κρίση από την στιγμή που τα παγκόσμια ταμεία είναι γεμάτα με πλούτο ο οποίος ανήκει ...στους ίδιους τους ανθρώπους;


2) πως γίνεται να έχουμε επισιτιστική κρίση από την στιγμή που ο τεράστιος πλανήτης μας έδινε, δίνει και πάντα μπορεί να δίνει με αφθονία όλα τα υλικά αυτά που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει;;;

3) πως γίνεται να έχουμε ενεργειακή κρίση ειδικά σήμερα που η τεχνολογίες έχουν εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό, αλλά παρ' όλα αυτά ακόμα να εστιάζουμε στο πετρέλαιο, επιβάλλοντας τις πατέντες που αφορούν την ελεύθερη ενέργεια να κλειδώνονται στα συρτάρια των υπουργείων;;;

4) όσον αφορά την υγεία είναι πλέον σαφές ότι ο άνθρωπος την στερείται από την στιγμή που κανείς από όλους αυτούς τους θεσμούς δεν ενδιαφέρθηκε για τον μολυσμένο αέρα που αναπνέουμε καθημερινά, τα τρόφιμα τα οποία είναι μεταλλαγμένα και κυρίως το νερό που το δηλητηριάζουν με χλώριο και φθόριο.

Άρα βλέπουμε ότι όλα είναι θέμα επιλογής και βούλησης ξεκάθαρα από την διοίκηση.

Μια παγκόσμια διοίκηση που αντί να εστιάσει στις οριστικές λύσεις που αφορούν την ανθρωπότητα αυτές ρίχνουν το βάρος επενδύοντας μάλιστα δισεκατομμύρια σε μια λύση δικιά τους η οποία έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη και τον μετανθρωπισμό.

Δηλαδή να μεταλλάξει τον άνθρωπο από οργανικό όν που είναι σε μη οργανικό, με δυνατότητες που μπορούν να έχουν τα λογισμικά να στερήσουν ακόμα και την ελεύθερη βούληση του.

Την στιγμή που συνάνθρωποι μας πεθαίνουν από την πείνα, την δίψα, το κρύο, από κατασκευασμένες ασθένειες και χίλια δυό άλλα, έχουμε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα να εστιάζει στο πως θα συνδέσει τον άνθρωπο με ένα τσιπάκι το οποίο θα του δώσει ''υπερδυνάμεις'' και δυνατότητες όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με επενδυτές να χορηγούν υπέρογκα ποσά για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Έλον Μάσκ είναι ένας απο αυτούς τους τρελούς επιστήμονες ο οποίος κάνει ότι περνάει από το χέρι του να προσελκύσει επενδυτές για την εταιρία του Neuralink δίνοντας μεγάλη έμφαση στο επικοινωνιακό και την εικόνα του, προσπαθώντας μάλιστα να δελεάσει το κοινό με τσιπάκι το οποίο θα προκαλεί και ''σεξουαλικό οργασμό κατά παραγγελία''.

Ναι είναι γεγονός εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν ερευνητές που μελετούν την ιδέα της άμεσης διέγερσης των κέντρων εκείνων του εγκεφάλου που αφορούν την ευχαρίστηση, κορυφαία έκφραση της οποίας είναι ο οργασμός.

Στόχος τους είναι μέσω της τεχνολογίας να επηρεάσουν τον εγκέφαλο, δίνοντας στον άνθρωπο την αίσθηση μιας άμεσης και τεχνητά δημιουργημένης ηδονής, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη χρήσης ναρκωτικών ή άλλων ουσιών όπως το αλκοόλ, τα οποία επιδρούν πάνω στους ίδιους υποδοχείς.

Σε αυτόν τον πολύ προχωρημένο τομέα αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και ο Μάσκ με το τσιπάκι Νeuralink το οποίο σύμφωνα με τους επιστήμονες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι σε θέση να προσφέρουν οργασμούς κατά παραγγελία.

Προς το παρόν, αυτή η μικρή συσκευή είναι σε φάση ερευνών και χρειάζεται έγκριση για να προχωρήσουν σε πειράματα πάνω σε ανθρώπους.

Όμως δεν είναι μόνο ο Ελον Μάσκ που ασχολείται με την μετάλλαξη του ανθρώπου. Πολλές επιχειρήσεις στρέφουν τα βλέμματα σε αυτού του είδους τα εγχειρήματα αφού τα κέρδη μπορούν να είναι τεράστια από μεγαλοεπενδυτές.

Άλλη μια εταιρία είναι και η Synchron η οποία ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι είχε εμφυτεύσει τη δική της διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή στον κινητικό φλοιό ενός ανθρώπου ασθενή στις ΗΠΑ για πρώτη φορά.
Όπως προκύπτει οι γιατροί στο νοσοκομείο Mount Sinai West της Νέας Υόρκης το έκαναν ως μέρος της δοκιμής COMMAND της εταιρείας, η οποία στοχεύει να εξετάσει την ασφάλεια του εμφυτεύματος Synchron σε ασθενείς με σοβαρή παράλυση.

Όπως και η Neuralink, η Synchron ελπίζει να παρέχει σε ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα τη δυνατότητα να ελέγχουν συσκευές όπως smartphone και υπολογιστές με το μυαλό τους.
Αυτό θα τους δώσει την ανεξαρτησία να στέλνουν email, μηνύματα και να κάνουν διάφορες ψηφιακές εργασίες.
Αλλη μια εταιρία, η BrainChip είναι μία από τις πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις που επικεντρώνονται σε τσιπ εμπνευσμένα από τον εγκέφαλο, που χρησιμοποιούν νευρομορφικό σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηρίων SynSense και GrAI Matter.

Η Intel δουλεύει πάνω στο νευρομορφικό τσιπ Loihi, αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά. Τα νευρομορφικά τσιπ θα μπορούσαν μια μέρα να ενεργοποιήσουν πιο έξυπνους αισθητήρες σε συσκευές όπως έξυπνα wearables, ακουστικά AR / VR, προσωπικά ρομπότ και ταξί ρομπότ, δήλωσε ο Ocket. 
Τα νέα τσιπ θα μπορούσαν να εκτελέσουν τοπικές εργασίες τεχνητής νοημοσύνης για να μάθουν και να προσαρμοστούν σε τοπικά και μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

Γι αυτούς που θα προτρέξουν να βγάλουν συμπέρασμα ότι ένα τέτοιο τσιπάκι θα μπορούσε να δώσει την λύση σε κάποιον ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα, ή ότι θα βοηθήσει σε πολλά ζητήματα που αφορούν την υγεία, θα πρέπει να αντιληφθούν και τις επιπτώσεις, κάτι που κανείς από όλους αυτούς που προωθούν το τσιπάκι και γενικά τον μετανθρωπισμό δεν έχει πάρει θέση.

Όσοι βλέπουν τον μετανθρωπισμό με θετικό μάτι και είναι υπέρ στο να τοποθετήσουν ένα τσιπάκι στους νευρώνες του εγκεφάλου τους θα πρέπει να αντιληφθούν το πόσο ευάλωτοι θα είναι ως προς την διασφάλισή του.

Δηλαδή ότι κανένας δεν θα μπορεί να τους χακάρει το λογισμικό.

Αυτό που γνωρίζουμε ήδη, είναι ότι οι χάκερς πάντα είναι ένα βήμα μπροστά αλλά ακόμα και στην περίπτωση που η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να προστατεύει απόλυτα τον μετάνθρωπο από τέτοιες επιθέσεις γεννάται η εξής απορία ...απο την τεχνητή νοημοσύνη η οποία διαθέτει ''συνείδηση'' πως θα μπορούμε να προστατευτούμε;;;

Κλείνοντας θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να αντιληφθούν ότι ο άνθρωπος δεν έχει εξέλιξη.
Εξέλιξη μπορούν να έχουν τα αντικείμενα τα οποία διευκολύνουν την ποιότητα της ζωής του.

Ο άνθρωπος μπορεί να έχει ανέλιξη διότι ο άνθρωπος ως δημιούργημα δεν είναι μόνο ένα σαρκίο, είναι μια συνειδητότητα η οποία φέρει μια κοσμική και αθάνατη ζωή όπου σε κάθε ενσάρκωσή του και βάση των επιλογών του, στο χέρι του είναι να έχει ανέλιξη στην κοσμική ζωή του η κατάπτωση.

Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο όλοι οι άνθρωποι θα πάρουν θέση.

Σύνταξη άρθρου
Φ.Κ.



EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια