ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο "μεγαλο-σκηνοθέτης" κι ο... Ελπίδος!

 
ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ" ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Κ.ΓΑΒΡΑ ...ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

Το καθεστώς βλέποντας ότι οι πολίτες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι γίνεται μέσα στο κράτος τους, επιστράτευσε το βαρύ πυροβολικό, όπως κάνει πάντα!
Επιστράτευσε έναν ντεμέκ αριστερό να κάνει τις δηλώσεις του προκειμένου να μπερδέψει και πάλι την σκέψη των ανθρώπων.
Έδωσε συνέντευξη ο μεγαλόσχημος αριστερός Κώστας Γαβράς στην εφημερίδα που έχει πάρει εργολαβία να φέρει πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία συνέντευξη, μας λέει πως η "μόνη ελπίδα που έχουμε είναι ο Τσίπρας!"
Μάλιστα, ο Τσίπρας...
Τι λέει ο αριστερός "μεγάλος σκηνοθέτης";;;
«Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω, σήμερα η μόνη λύση στην Ελλάδα για να αλλάξουν ίσως τα πράγματα και λοιπόν είναι ο Τσίπρας. Δεν έχετε άλλον. Έχετε κάποιον άλλον; Βλέπετε κάποιον άλλον; Δεν βλέπω κανέναν άλλον».

Δείτε λοιπόν τον κόλπο του καθεστώτος που πάντα σε δύσκολες στιγμές επιστρατεύει αριστερούς να δημιουργήσουν τις κατάλληλες εκείνες συνθήκες ώστε το καθεστώς να παραμείνει πάλι στις ίδιες θέσεις.
Πάντα αριστεροί κάνουν αυτήν την βρωμοδουλειά...οι παλαιοί θα θυμούνται τον Θεοδωράκη να μιλάει για την "λύση Καραμανλή" το 1974 ή και τον Βούλτεψη να "καθαρίζει" το όνομα του Μητσοτάκη! Αν όχι, καιρός να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, γιατί χωρίς μνήμη δεν λειτουργεί τίποτα.... ούτε καν ο υπολογιστής μας.
Επιστράτευσαν λοιπόν τον Γαβρά να πει ότι η μόνη ελπίδα μας είναι ο Τσίπρας - προσέξτε τι λέει- ο Τσίπρας... προσωποποιεί δηλαδή την "ελπίδα" και της δίνει όνομα. Δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λέει ο Τσίπρας... παλιό το κόλπο.
Μάλιστα, επειδή υπήρξαν αντιδράσεις από διάφορους για την τοποθέτηση του, ο δημοσιογράφος ανέβασε και το εν λόγω βίντεο να το ακούσουμε και ηχητικά... να εγγραφεί καλά στον νου των ανθρώπων... μην ξεφύγει τίποτα!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ:
Βλέπουμε πάλι την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ελλήνων πολιτών από το πραγματικό πρόβλημα που φυσικά, δεν είναι μόνο η Ν.Δ. αλλά η ίδια η κομματοκρατία που δυναστεύει τον τόπο αυτόν... και ως άλλο παιδί κομματικού μηχανισμού, ο αριστερός Κώστας Γαβράς βάζει πλάτη βοήθειας.

Το καθεστώς έχει μέθοδο... πρώτα δημιουργεί μέσω κατηχήσεων γενίτσαρους.. και τους λέω "γενίτσαρους" γιατί όταν παίρνεις ένα παιδί και το μεγαλώνεις με συγκεκριμένη διαδικασία να πολεμήσει την ίδια του την δημοκρατία πώς αλλιώς να το αποκαλέσεις;

Δημιουργεί λοιπόν στρατιές γενίτσαρων τους οποίους δίνει πιστοποιητικά δουλείας (είτε πτυχία, είτε ψεύτικη αναγνωρισιμότητα μέσω ΜΜΕ... είτε βάζοντας τους σε θεσμικές θέσεις κλπ) ώστε να τους χρησιμοποιεί ως αυθεντία, όταν τους χρειαστεί κι έτσι επιβάλλεται επί των ανθρώπων.
"Το είπε ο τάδε..." " το είπε η τηλεόραση..." " το είπε ο επιστήμονας", "το είπε ο ...Αυτιάς... ο Παπαδάκης, ο Ευαγγελάτος ... " κτλ.
Στην ουσία όλοι οι γενίτσαροι είναι πληρωμένα αποπαίδια που γνωρίζουν πώς αν τολμήσουν και αντιδράσουν, αμέσως θα κλείσει η στρόφιγγα πλούτου, ή αναγνωρισιμότητας που τους δίνεται όσο εκτελούν τις άνομες εντολές των αφεντικών τους και δεν θα μπορούν μετά να πληρώσου τα πάθη και να καλύψουν τα λάθη τους που είναι και πολύ βρώμικα.

Ως αυθεντία λοιπόν ο "μεγάλος" σκηνοθέτης αριστερός μας λέει πώς η μόνη μας ελπίδα είναι ο Τσίπρας! Το ξαναλέω, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα, αλλά ο Τσίπρας!
Δηλαδή κ. Γαβρά, ο Τσίπρας μόνος του θα κυβερνήσει;;; Τι είναι αυτά που λέτε στους Έλληνες; Είναι ο Τσίπρας ή είναι το κόμμα του;; Είδαμε τι έκανε, όταν ήρθε ως "ελπίδα", ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015... όλο ως "ελπίδα" έρχεται!... να τον βαφτίσουμε λοιπόν ο "Ελπίδος" αν και μπορεί να του αρέσει και η ελπίδα, διότι το κόμμα του αρέσκεται σε αλλαγές φύλου.
Βρε τι ζούμε...
Να μας λένε πώς η μόνη "λύση είναι ο Τσίπρας! Ο Τσίπρας που όταν ήταν πρωθυπουργός συνέχισε το καταστρεπτικό έργο του ΠΑΣΟΚ, της Ν>Δ> και τώρα θα έρθει ως τι; Να κάνει τι; Να πουλήσει όπως πούλησε την Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα, αν φυσικά προλάβει... Γιατί η Ν.Δ. έτσι όπως πάει, δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο!
Ειλικρινά, με θυμώνει πως ακόμη και αν εγέρασαν αυτοί οι γενίτσαροι κοιτούν να συνεχίσουν το έργο που τους έχει ανατεθεί χωρίς ούτε δείγμα ανθρωπιάς για τους νέους ανθρώπους.
Κάποιος λοιπόν να ενημερώσει τον κ. Γαβρά ότι ο Τσίπρας δεν είναι ούτε ελπίδα, ούτε λύση! Αλλά είναι το ίδιο πρόβλημα αυτός και οι όμοιοι του και ότι πλέον υπάρχουν Έλληνες που θα αναλάβουν την δημόσια διοίκηση της χώρας εκπροσωπώντας τον κάθε Έλληνα Πολίτη μέσα στην Βουλή με αξίες αρχές και νόμους-όρκους...

Οι Έλλην άνθρωποι ήρθαν.. και ήρθαν με σκοπό και στόχο που δεν είναι άλλος από την εκτέλεση διαδικασίας απελευθέρωσης μέσω της γνώσης όλων των ανθρώπων πάνω στον πλανήτη μας... και θα αγωνιστούν μέχρι όλοι οι άνθρωποι αντιληφθούν ότι οι πράξεις τους είναι αυτές που θα τους απελευθερώσουν από τα δεινά που προκάλεσε η αδράνεια τους...
κ. Γαβρά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, είναι ο μόνος Ανθρωποκεντρικός Πολιτικός Φορέας που φέρει ΠΟΛΙΤΕΣ που έχουν γνώση έχουν, έχουν σκοπό και έχουν στόχο και σε καμία περίπτωση και δεν έχουν σάπιες ελπίδες!


EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια