ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Schwab και η πρόκληση "ελεγχόμενου χάους"

 

Ο Κλάους Σβαμπ (σ.σ. Γερμανός μηχανικός, οικονομολόγος και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF) μίλησε κατά την διάρκεια της Συνόδου των G-20 για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και τη χρησιμότητα της κρίσης ως μέσου για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης.

Η αναδιάρθρωση που έχει εμμονή το WEF, είναι ένα παγκόσμιο Σοσιαλιστικό σύστημα που βασίζεται στις έννοιες του Σβαμπ για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση (των υπολογιστών και της Τεχνολογίας), την Κοινή Οικονομία και τον Καπιταλισμό Ενδιαφερομένων Μερών (εταιρική διακυβέρνηση).

Φυσικά "Κοινή Οικονομία" σημαίνει μία παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κράτος. Σημειώνεται ότι αυτή είναι και η λογική του για εξάλειψη των χρεών. Αφού η οικονομία θα είναι μία άρα κανείς δεν θα χρωστάει πουθενά…

Ακούγεται ιδανικό έτσι; Μόνο που πάντα υπάρχει «τυρί» στην φάκα και φυσικά είναι δωρεάν.

Πρόκειται για μία αναβίωση του σοβιετικού συστήματος με νέο περιτύλιγμα όπου όλα θα ελέγχονται συγκεντρωτικά με την βοήθεια της Τεχνολογίας και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

Αρκεί κάποιος να διαβάσει τον «Θαυμαστό Νέο Κόσμο» του Άλντους Χάξλεϊ και θα καταλάβει πως τίποτε δεν θα είναι ελεύθερο, ούτε καν οι γεννήσεις , αν επικρατήσουν οι θεωρίες του Κλάους Σβαμπ και κυρίως αυτών που τον υποστηρίζουν.

Μάλιστα υπονοεί ότι, ενώ ο κατακερματισμός είναι απαραίτητος, ο υπερβολικός κατακερματισμός θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός, εννοώντας πως χρειάζεται το χάος για να επιβληθεί η ατζέντα του, αλλά όχι χάος πέρα από τα όρια. Δηλαδή ελεγχόμενο χάος.

Βέβαια, ελεγχόμενο χάος σημαίνει ότι είναι και τεχνητώς κατασκευασμένο ακριβώς για να οδηγήσει τις μάζες στις «τελικές λύσεις» και όποιος έπιασεν, έπιασεν…

Θα πούμε μόνο πως το χάος είναι συνεχόμενο τα τελευταία χρόνια καθώς μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, εξοντώνοντας ολοκληρωτικά ότι είχε απομείνει από την μεσαία τάξη στις δυτικές κοινωνίες.

Οποιαδήποτε ομοιότητα του Κλάους Σβαμπ με τον Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ, τον επικεφαλής της SPECTER, της σατανικής οργάνωσης στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο μέσω πρόκλησης…. χάους, είναι απλά συμπτωματική…




Ο Schwab στην ομιλία του στους G20 δήλωσε πως για να πετύχει η Μεγάλη Επανεκκίνηση χρειάζονται χαοτικές συνθήκες στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ...

Μας τα λένε πλέον καθαρά και ξάστερα και ο νοών νοείτω!

Αν μπει κάποιος και διαβάσει το "Great Reset που ο πρωθυπουργεύων το μόστραρε μπροστά στις κάμερες, πάνω στο γραφείο του ως θαυμαστής του καραφλού "μικρού θεού" που ήταν και συγγραφέας του βιβλίου στην αρχή ακόμα της υγειονομικής "κρίσης", θα διαπιστώσει μόνος του ότι μέσα από την "ανησυχία" του συγγραφέως, για τις "ακραίες κοινωνικές αναταραχές" που θα έρθουν ως απότοκο της "πανδημίας" και των πολιτικών που επέβαλαν για την "διαχείριση" της οι κυβερνώντες, μας περιγράφει αυτό που όλοι αυτοί που αποφασίζουν στα παγκόσμια φόρα για τις ζωές μας σχεδιάζουν και προσδοκούν!

Με διάφορες εκδοχές "κρίσεων" προσπαθούν να κάμψουν αντιστάσεις και να τσακίσουν το ηθικό και το σθένος των ανθρώπων και για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους περί αφανισμού του ανθρώπινου γένους που εφαρμόζεται χρόνια τώρα. 

Επιδιώκουν λοιπόν να προκαλέσουν χάος, μέσα από την εσκεμμένη εξαθλίωση και φτωχοποίηση των ανθρώπων, που ενστικτωδώς θα εξεγερθούν για την επιβίωση τους γιατί θα συνθλίβονται στο μίξερ της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και του μετανθρωπισμού. 
Έτσι η αυτόκλητη ελιτιστική κλίκα θα έρθει να επιβάλλει την ... τάξη, με την πλήρη γκετοποίηση του ανθρώπου και την μετάλλαξη του σε βιορομπότ-υπηρέτη 

Είναι η ώρα οι άνθρωποι να αφυπνιστούν και να δουν χωρίς παρωπίδες τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας και πόσο σοβαρές και κομβικές είναι οι στιγμές που ζούμε. 

Η απελευθέρωση μας δεν θα έρθει όταν οι άνθρωποι θα αντιδράσουν άναρχα απέναντι σε ένα παγκόσμιο καθεστώς που δρομολογεί και αναμένει αυτή την αντίδραση.

Αυτό που χρειάζεται είναι να ενωθούμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που έχει ήδη δομηθεί και στηθεί για να αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες και όλους τους ανθρώπους για να πάμε σε μια Εθνοσυνέλευση που θα χαράξει την επόμενη μέρα, με πραγματικό σχέδιο για την χώρα μας.

Μόνο όταν όλοι οι πολίτες ενώσουμε τις δυνάμεις μας με γνώση και στρατηγική μπορούμε να σταματήσουμε τον εφιάλτη που έχουν μεθοδεύσει οι "μικροί θεοί" να δούμε στον ξύπνιο μας.









EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια