ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μας το λέει και το Χόλυγουντ βρε...Kαλή σας όρεξη!


ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ WEF

Η Ε.Ε. ενέκρινε την χρήση εντόμων (γρύλοι, ακρίδες, αλευροσκώληκες) αρχικά για τροφή των πολιτών της. Θα ακολουθήσει η έγκριση κι άλλων εντόμων όπως οι κανθαρίδες, οι σκορπιοί και άλλα είδη σκουληκιών, σύμφωνα με τη γραμμή που ακολουθεί η Κίνα.
Τα έντομα είναι μία κατηγορία τροφής για τα πουλιά και τα ερπετά και όχι για τα θηλαστικά, όπως έχει καθιερωθεί για χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με το νόμο της εξέλιξης των ειδών.

Τα θηλαστικά δεν μπορούν να τρώνε έντομα διότι αδυνατούν να πέψουν την χιτίνη, έναν αζωτούχο πολυσακχαρίτη που είναι το κύριο συστατικό του εξωσκελετού των εντόμων. 
Η άλλη ονομασία του είναι fungin που απαντά σε ένα είδους μύκητα.
Η τροφή αυτή προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, αφού αναγνωρίζεται ως εισβολέας απ' το ανοσοποιητικό ενός θηλαστικού. 
Η μακρόχρονη χρήση δημιουργεί φλεγμονές και αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και ενεργειακή μετάλλαξη του οργανισμού.

Μετά τις μεταλλάξεις των σπόρων και την χημική υποβάθμιση των τροφών, έρχεται η πλήρης αλλοίωση της διατροφικής ανθρώπινης αλυσίδας των ανθρώπων, που βασίζεται στα σχέδια της ατζέντας 2030 του WEF και της δήθεν "βιώσιμης ανάπτυξης".


Ήδη αστέρες του Χόλυγουντ και άλλοι επώνυμοι, προωθούν την εντομοφαγία ως κάτι το νέο, το καινοτόμο και το σημαντικό, που θα συμβάλλει στην ανθρώπινη διατροφική αλυσίδα και στον κίνδυνο υποσιτισμού που απειλεί τον πλανήτη μας.


Οι ήδη μεταλλαγμένοι virtual μετάνθρωποι, θα το δεχθούν κι αυτό ως κάτι φυσιολογικό που γίνεται για το καλό τους;

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 


(Βίντεο) Αυτός ΤΟ ΕΙΠΕ!!!... Εμείς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

(ΒΙΝΤΕΟ) "Μεγάλη επανεκκίνηση" ΚΑΙ στην δια(Σ)τροφή!

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο SCHWAB TO ... ΘΥΜΑ!

Γιατί μείωσαν τον πληθυσμό αφού θέλουν να τον αυξήσουν πάλι;


Δεν έχουμε λόγια πλέον... Άλλωστε μας... φτιάχνουν την όρεξη καιρό τώρα!

Και βεβαίως, για ακόμη μία φορά, εμφανίζεται ποιος είναι ο ρόλος του Χόλυγουντ στην μαζική πλύση εγκεφάλων των ανθρώπων και στην προκειμένη περίπτωση, να αποδεχτούν αυτό το αηδιαστικό πιάτο ως την λύση για να σωθεί ο πλανήτης!!!

Η Agenda 2030 καθώς και το Great Reset του Σβαμπ και των υπόλοιπων υπανθρώπων είναι συνέχεια και στα πλαίσια της Agenda 21 που σχεδόν όλες οι χώρες υπέγραψαν το 1992 μέσω των αντιπροσώπων τους και ερήμην όλων ημών!!!
Και βεβαίως, συμμετείχε και η χώρα μας με κυβέρνηση της Ν.Δ υπό την πρωθυπουργία του Κων/νου Μητσοτάκη και η Διεθνής Συνθήκη έγινε νόμος του κράτους το 1994 επί ΠΑΣΟΚ υπό την πρωθυπουργία του Αντρέα Παπανδρέου 

Αυτό το σημειώνουμε για να γίνει κατανοητό ότι όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί, κόκκινοι, πράσινοι, μπλε ή κίτρινοι έχουν λόγο ύπαρξης μόνο για να διαιρούν την δική μας συλλογική δύναμη, γιατί αυτοί είναι όλοι μαζί που υπηρετούν κατά γράμμα τα σχέδια της Παγκόσμιας ελίτ, όλα αυτά τα χρόνια με τις πολιτικές που επέβαλαν, για να έρθουμε στο σήμερα.
 
Στις ημέρες μας, και μετά από τουλάχιστον 12 χρόνια ψεύτικης "οικονομικής κρίσης", με δεξιά και αριστερά μνημόνια για ένα υποτιθέμενο "χρέος" που κανένας δεν έλεγξε, θα πρέπει να το έχουμε πλέον αντιληφθεί.

30 χρόνια μετά, είμαστε σε θέση να δούμε τα καταστροφικά αποτελέσματά της εφαρμογής αυτού του παγκόσμιου εφιαλτικού σχεδίου για τον 21ο αιώνα, της μετάλλαξης του πλανήτη και του ανθρώπου και από όπως αντιλαμβάνεστε... έπεται συνέχεια!

Το παραμύθι της κλιματικής "κρίσης" και η δαιμονοποίηση του άνθρακα για την δήθεν "υπερθέρμανση" του πλανήτη αποτελεί την βάση για πολλά ακόμα εγκλήματα που γίνονται και θα γίνουν εις βάρος της ανθρωπότητας. 

Με μια  ματιά στα παραπάνω links θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι έρχεται ...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ... ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ... ΤΩΡΑ! 

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223
ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια